Hannah Widell & Amanda Shulman

Hannah Widell & Amanda Shulman


I samband med sista avsnittet av sin populära podcast ger sig Hannah och Amanda ut på Sverigeturnén ”One Last Time”, med premiär på Cirkus i Stockholm den 14 februari 2018. Samma dag släpper HarperCollins Nordic en exklusiv förhandsupplaga av nya boken ”The Diamond Year”, baserad på de bästa och mest populära podavsnitten och den inspirerande livsfilosofi som duon har delat med sig av under alla år.

Boken är en fristående fortsättning på den bästsäljande fackboken The Golden Year (2014).


OM BOKEN
The Diamond Year är en inspirerande handbok för alla som vill vara i ständig förändring, förädla och förverkliga nästa mål i sitt liv. Och må maximalt bra på vägen. Den innehåller livsråd och erfarenheter kring allt från
kärlek, familj till karriär, självkänsla och systerskap baserat på Hannah och Amandas personliga, utlämnande, roliga och hyllade podcast ”Fredagspodden”.

Releasedag: 10 mars 2018
(förhandsrelease 14 februari)

OM FÖRFATTARNA
Hannah Widell och Amanda Schulman driver tillsammans mode- och skönhetsvarumärket Daisy Grace och är grundare och ägare till mediehuset Perfect Day Media. De har sedan 2011 drivit den framgångsrika podcasten Fredagspodden. De är också författare till bland annat storsäljaren The Golden Year och romanerna Försoningen och Flykten.

Din sökning matchade inga produkter.

Prenumerationer

Vi erbjuder dig ett sprakande utbud av serier att välja bland, alla till ett mycket förmånligt prenumerantpris.

Läs mer

Våra böcker

Romantik, spänning, paranormal eller feelgood? Hos oss hittar du massor med läsning!

Läs mer

Visste du att?

  • Vi har över 1400 e-böcker
  • Vi ger fri frakt över 250 kr
  • Du kan handla med kort eller faktura

Följ oss!