Kundservice


E-post: kundservice@harlequin.se
Telefon: 08-12 16 20 00
Telefontider: 9-17 måndag-fredag

Frågor via e-post som rör beställningar på hemsidan besvaras inom 24 timmar på vardagar.

Harlequin / HarperCollins Nordic AB
Box 49005
100 28 Stockholm

Organisationsnummer: 556437-8007


Betalning & leverans

Faktura

Har du valt faktura som betalningsalternativ, skickas fakturan direkt till den mejladress som du har angivit vid köpet. Via Klarnas tjänst Klarna Checkout erbjuder vi fakturabetalning, delbetalning, kontokortsbetalning samt direktbetalning. Klarna Checkout presenterar viss information för dig så snart du är identifierad. Vilken information du behöver ange för att identifieras kan variera mellan olika köptillfällen och kunder. Någon kreditupplysning tas aldrig direkt i Klarna Checkout utan vid behov beroende på det betalningsalternativ du har valt. Kreditupplysningar som tas av Klarna påverkar inte din kreditvärdighet och kan inte ses av andra som begär kreditupplysning om dig. Efter identifiering visas vilka betalningsalternativ som är tillgängliga för just dig. Faktura via e-post är förvalt men du kan givetvis välja något av de andra alternativen, t ex direktbetalning via bank eller kortbetalning. Läs mer om Klarna Checkout här.

Leverans

Vi skickar alltid en orderbekräftelse i samma stund som en beställning är lagd. Dina böcker skickas direkt hem till din brevlåda. Vänligen notera att vi endast levererar till den folkbokförda adressen där du bor. Större beställningar kan du i vissa fall få hämta på närmaste utlämningsställe. OBS! Leverans endast inom Sverige.

Leveranstid

OBS! På grund av Covid-19 kan leveranser ta lite längre tid. 
Leveranstiden är vanligtvis 5-7 arbetsdagar från att din order är behandlad. Vi reserverar oss för slutförsäljning, lagerhållning hos våra leverantörer samt eventuella prisfel.

Reklamation och retur

Vid ånger betalas returportot av kunden (se till att medföljande följesedel är kvar i paketet vid retur). Vid fel på vara eller leverans, kontakta vår kundservice. Ångerrätten omfattar inte nedladdningsbara e-böcker som på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas.

Vara saknas i leveransen

Om en vara står med som levererad på din faktura men ej finns med bland de levererade varorna, ber vi dig kontakta vår kundservice.

Jag har inte fått mina varor

Om du inte fått dina varor inom utlovad leveranstid, kontakta vår kundservice.

FAQ

Hur läser jag e-böcker?

Läs mer i vår guide Så fungerar e-böcker, som du hittar här.

Kan jag prenumerera på era böcker?

Ja, vi har ett flertal bokklubbar med olika inriktningar. Läs mer här!

Sidan hänger sig eller blir svart när jag försöker lägga en order. Varför blir det så och hur kommer jag vidare?

Prova först att rensa cache/minneshistorik på din dator. Om inte det hjälper så kan du uppdatera till en senare version av din webbläsare eller testa en annan webbläsare. Vi rekommenderar starkt att du använder antingen Mozilla Firefox (finns att ladda ner gratis här: http://www.mozilla.org) eller Google Chrome (finns att ladda ner gratis här: http://www.google.com/chrome) som webbläsare. Om du använder Internet Explorer rekommenderar vi att du uppdaterar till den allra senaste versionen här: http://www.microsoft.com/ie

Var kan jag hitta information om Harlequinförfattare?

Se sidan Våra författare, där hittar du mycket information.

Var finns närmaste butik som säljer Harlequinböcker?

Mejla till kundservice så hjälper vi dig att hitta en butik på din ort.

Vart vänder jag mig om jag har synpunkter på bokens tryck eller innehåll?

Mejla till kundservice så hjälper vi dig.

Vad är danskt band?

Danskt band är ett bokformat som har mjuka pärmar med invikta flikar. Namnet är förvirrande, men det har alltså ingenting med bokens språk att göra.

Prenumerationer

Vi erbjuder dig ett sprakande utbud av serier att välja bland, alla till ett mycket förmånligt prenumerantpris.

Läs mer

Våra böcker

Romantik, spänning, paranormal eller feelgood? Hos oss hittar du massor med läsning!

Läs mer

Visste du att?

  • Vi har över 1400 e-böcker
  • Vi ger fri frakt över 250 kr
  • Du kan handla med kort eller faktura

Följ oss!