Lord Adams berättelse

Av Stella Cameron

Lord Adams berättelse

Lord Adams berättelse

Av Stella Cameron

Silk

 

”Till glädje för dem som läser historiska romaner, samt uppskattar heta kärleksscener och lite mysterier i en härlig blandning, allt skildrat på ett levande sätt.”
Publishers Weekly

Lord Adams berättelse av Stella Cameron

Adam Chillworth är en ihärdig man. Den mystiske och talangfulle porträttmålaren på Mayfair Square 7C är passionerat förälskad i prinsessan Desirée. Trots detta har han konstant tillbakavisat hennes uppenbara förtjusning, för när allt kommer omkring är han en icke adlig person.

   Men Desirée, som har återvänt efter några månaders bortavaro för att försöka läka sitt brustna hjärta, har en plan. Hon ska visa Adam att hon har mognat, att hon inte längre är hemfallen åt barnslig blind förälskelse. Därför är det ytterst olyckligt att hon varje gång hon möter Adam föreställer sig hur de omsluter varandra i passionerade famntag.

   Men Adam är också en man med hemligheter och då fiender från hans förflutna dyker upp och försätter dem båda i fara bekämpar han situationen med kallblodig och dödlig skicklighet. Desirée inser att Adam Chillworth är en farlig man. Farlig att hata – och att älska. 

Läs mer

Prenumerationer

Vi erbjuder dig ett sprakande utbud av serier att välja bland, alla till ett mycket förmånligt prenumerantpris.

Läs mer

Våra böcker

Romantik, spänning, paranormal eller feelgood? Hos oss hittar du massor med läsning!

Läs mer

Visste du att?

  • Vi har över 1400 e-böcker
  • Vi ger fri frakt över 250 kr
  • Du kan handla med kort eller faktura

Följ oss!