Om oss


HarperCollins är ett av världens största bokförlag med en bred engelskspråkig utgivning inom skönlitteratur, barnböcker, kokböcker, hälsa och biografier. Förlaget grundades 1817 och har publicerat några av världens främsta författare, varav flera har tilldelats Nobelpriset i litteratur och Pulitzerpriset. Läs mer om HarperCollins i världen här.

HarperCollins Nordic AB är ett dotterbolag till HarperCollins Publishers LLC. Med 31 anställda på huvudkontoret i Stockholm, och med satellitkontor i Oslo, Köpenhamn och Helsingfors, ger HarperCollins Nordic AB ut över 1 100 titlar per år på svenska, norska, danska och finska.

Under varumärkena HarperCollins Nordic och Harlequin publicerar vi tryckta böcker, e-böcker och ljudböcker. Läs mer om våra varumärken nedan.


HarperCollins Nordic logo

HarperCollins Nordic

HarperCollins Nordic ger ut böcker i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Utgivningen innehåller framför allt romaner, deckare och thrillers. HarperCollins Nordic publicerar internationella författare med potential för den nordiska marknaden, och satsar dessutom på lokala nordiska författare.


Harlequin logo

Harlequin

Harlequin är en internationellt ledande utgivare av romantiska böcker. Utöver romantik erbjuder vi också thrillers, deckare, paranormal, bestsellers, fantasy och horoskop. Harlequin publicerar över 110 titlar per månad, på 34 olika språk i 110 länder och på sex kontinenter.

I Norden startade Harlequin 1979 med utgivning i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Idag ger Harlequin ut fler än 1 000 titlar varje år på den nordiska marknaden och försäljningen sker via detaljhandel, bokklubbar samt webb. Utgivningen har hittills bestått av översatta böcker, men med start 2015 kommer Harlequin även att publicera böcker skrivna av nordiska författare.

Prenumerationer

Vi erbjuder dig ett sprakande utbud av serier att välja bland, alla till ett mycket förmånligt prenumerantpris.

Läs mer

Våra böcker

Romantik, spänning, paranormal eller feelgood? Hos oss hittar du massor med läsning!

Läs mer

Visste du att?

  • Vi har över 1400 e-böcker
  • Vi ger fri frakt över 250 kr
  • Du kan handla med kort eller faktura

Följ oss!