Pernilla Ericson

Pernilla Ericson

Pernilla Ericson är journalist och bosatt i Stockholm. Hon har varit verksam som reporter och redaktör sedan tonåren och har arbetat på flertalet kvinnomagasin, på Aftonbladet och med olika produktioner för TV4.
Den första boken om utredningsteamet Erlagruppen, thrillern "Spåren vi lämnar efter oss", utkom 2016 och fick ett varmt mottagande av både kritiker och läsare. I maj 2017 släpptes uppföljaren "Jag ska hitta dig" och i juni 2018 den tredje boken i serien, "När du vänder dig om".


"När du vänder dig om" är en högaktuell bok om identitetskapning och vår (i synnerhet kvinnors) utsatthet på nätet och är baserat på ett verkligt fall.


Sagt om Jag ska hitta dig:

"Många känner sig kallade men få äro utvalda. Ett uttryck som kom över mig vid åsynen av alla nya deckare som ligger i höga travar i bokhandeln. Pernilla Ericson tillhör de utvalda. Hon har skrivit en nervkittlande historia, där tempot hela tiden ökar, karaktärerna är utmejslade
och trovärdiga och språket höjer sig över det mesta i genren. Dessutom lyckas hon skriva förföriskt om erotik – något många författare går bet på. En fullträff!."
- Ingalill Mosander

Böcker av Pernilla Ericson

per sida

Prenumerationer

Vi erbjuder dig ett sprakande utbud av serier att välja bland, alla till ett mycket förmånligt prenumerantpris.

Läs mer

Våra böcker

Romantik, spänning, paranormal eller feelgood? Hos oss hittar du massor med läsning!

Läs mer

Visste du att?

  • Vi har över 1400 e-böcker
  • Vi ger fri frakt över 250 kr
  • Du kan handla med kort eller faktura

Följ oss!